• 06(45)701-606
  • Fax: 06(45)484-884
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kultúrális élet

Településünk nem csak gyönyörű templomáról, egyedülálló népművészeti alkotásairól híres világszerte, hanem kúltúrájáról is.
A faluban a népdalok színes világának megörzésére az idősebb korosztály egy népdal-kórust hozott létre. A kórus tagjai hetente több alkalommal összegyülnek és ápolják a magyar népi kultúra hagyományait. Ezen kórus már több regionális, megyei és országos versenyen részt vett, amelyeken kiemelkedő sikerrel szerepelt.
A kultúrális életben azonban nem csak az idősebb korosztály kap helyet. A faluban működő "Lányok - asszonyok klubja" évről - évre minden rendezvényen jelen van, melyeken szinvonalas műsorszámokat adnak elő.
A legifjabb korosztály sem marad el a hagyományok örzésében. Ők közösen a Csaradai Közös Általános Iskola többi diákjaival minden rendezvényen felejthetetlen produkcióikkal kápráztatják el a közösséget, legyen az karácsonyi műsor vagy falunap.


© 2024 takos.hu